Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

Üniversitemiz Öğrencilerinden Çelebi Bandırma Uluslarası Limanı'na Ziyaret

Üniversitemiz Bandırma Meslek Yüksekokulu tarafından Dış Ticaret, İşletme Yönetimi ve Muhasebe ve Uygulamaları Bölümü öğrencilerine yönelik olarak Çelebi Bandırma Uluslararası Limanı'na eğitim amaçlı gezi düzenlenmiştir.
Yüksekokulumuz Dış Ticaret Bölümü Öğretim Görevlisi Hüseyin Yazıcıoğlu nezaretinde gerçekleştirilen programda, liman gümrük yetkilileri tarafından öğrencilerimize gümrük işlemleri hakkında seminer verilmiş ve uygulama birimleri gezdirilerek tanıtılmıştır. Ayrıca liman yetkilileri tarafından Bandırma liman sahasında gerçekleştirilen operasyonel işlemler uygulamalı olarak gösterilmiştir.
Bu gezi programı ile öğrencilerimizin teorik ve uygulama alanlarında bilgi sahibi olmaları sağlanmıştır.