Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

Gösterim: 1210

Bandırma ve Çevresi Deniz Sektör Çalıştayı Rapor Özeti

Üniversitemiz Denizcilik Fakültesi tarafından 23 Şubat 2017 tarihinde, Rektörlük Konferans Salonunda “Bandırma ve Çevresi Deniz Sektör Çalıştayı” düzenlendi.

Çalıştaya, Bandırma ve çevresinde faaliyet gösteren deniz ticareti, liman, gemi inşa ve söküm endüstrisi, deniz turizmi, su ürünleri ve denizcilik eğitimiyle ilgili kamu, özel sektör, sivil toplum kuruluşu ve eğitim kuruluşları katılımcı olarak katılmıştır.

Çalıştayda, Denizcilik Fakültemiz öğretim üyeleri tarafından hazırlanan “Bandırma ve Çevresi Deniz Sektör Raporu” sunulmuştur. Çalıştay sonunda ortaya konulan veriler, Bandırma ve Çevresi Deniz Sektör Raporu’na eklenip kalıcı bir yayın haline getirmek ve ilgili kurum ve kuruluşlarla paylaşılmak üzere kayıt altına alınmıştır.

“Bandırma ve Çevresi Deniz Sektör Raporu” denizcilik sektörünün sorunları ve bu sorunlara ilişkin sektör paydaşlarının çözüm önerileri ile tüm paydaşların gelecek ön görüsünü dikkate alarak Bandırma ve çevresine ilişkin sektörel stratejiler geliştirme amacı ile hazırlanmaktadır.

Gerçekleştirilmiş olan Bandırma ve Çevresi Deniz Sektör Çalıştayı sonucunda hazırlanacak ve basılı hale getirilecek olan “Bandırma ve Çevresi Deniz Sektör Raporu” öncesinde hazırlanan Rapor Özeti ise ekte yer almaktadır.

Bandırma ve Çevresi Deniz Sektör Çalıştayı Rapor Özeti İçin TIKLAYINIZ(PDF)


Fotoğraflar