Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2023

Enstitümüz Sekreterliğinde Görev Değişimi

Müdürlüğümüzde Enstitü Sekreterliği görevini yürüten Nejlet KILIÇ için veda programı düzenlendi.

Düzenlenen programda; Müdürümüz Sayın Prof.Dr. Diler YILMAZ, Müdür Yardımcılarımız Doç.Dr. Kevser TARI SELÇUK ile Dr.Öğr.Üyesi Berna AKAY, Nejlet KILIÇ’a Enstitümüze yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ederek, Enstitü Sekreteri olarak atanan Cihad AYDIN' a yeni görevinde başarılar diledi.

Nejlet KILIÇ; Enstitü Sekreteri olarak görev yapmış olduğu süre içerisinde büyük bir mutluluk ile çalıştığını ifade ettikten sonra Cihad AYDIN’ a yeni görevinde başarılar diledi.

Konuşmaların ardından Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Diler YILMAZ, Nejlet KILIÇ’ a Enstitümüze yapmış olduğu hizmetlerin anısına teşekkür plaketi takdim etti ve çeşitli hediyeler sunuldu.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü olarak, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Sekreterliğine atanan Nejlet KILIÇ' a görevinde başarılar dileriz.