Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2021

Enstitümüz Öğrencilerinin Başarısı

Enstitümüz Hemşirelik ABD Hemşirelikte Yönetim Tezli Yüksek Lisans Programı öğrencilerinden Halenur KABASOĞAN, Dr. Öğr. Üye. Ayşe ÇİÇEK KORKMAZ danışmanlığında yürütmüş olduğu  “Hemşirelik Alanında Afet Yönetimi ile İlgili Yayınlanan Bilimsel Makalelerin İncelenmesi” konulu sözel bildiri ile,  Hemşirelikte Yönetim Doktora Programı öğrencilerinden Hande DEMİRTAŞ da Prof. Dr. Serap ALTUNTAŞ danışmanlığında  yürütmüş olduğu  “Hemşirelerin, Afet Hemşireliği Yönetimi ile İlgili Yetkinlik Düzeylerine Yönelik Görüşlerinin Değerlendirilmesi” konulu sözel  bildiri ile  27-29 Mayıs 2021 tarihleri arasında Yönetici Hemşireler Derneği tarafından düzenlenen, 300  kişinin katıldığı  ve 80 bildirinin  sunulduğu   1. Ulusal Hemşirelik Yönetimi Kongresi’ne katılmışlardır.

Öğrencilerimizden   Hande DEMİRTAŞ’ın sunmuş olduğu bildiri    80 bildiri arasından birinci seçilerek  “sözel bildiri birincilik ödülü”  almaya hak kazanmıştır. Kendilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.