Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2023

Gösterim: 626

Birim Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

 

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Danışma Kurulu Toplantısı 06 Temmuz 2023 Perşembe günü saat 11.00’de Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Diler YILMAZ başkanlığında, Müdür Yardımcımız Doç. Dr. Kevser TARI SELÇUK, Danışma Kurulu Üyelerimiz Bandırma Ağız ve Diş Hastanesi Başhekimi Dt. Halit AĞDACI, Bandırma İlçe Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Neziha BÜYÜKSOLAK, Özel Royal Hastanesi Genel Müdürü İsmet KARAKAYA, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Öğrenci Temsilcisi Selen TEKİN ve Enstitü Sekreterimiz Cihad AYDIN’ ın katılımıyla çevrim içi olarak gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasının ardından, Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Diler YILMAZ tarafından Enstitü tanıtımı ve eğitim faaliyetleri konusunda kurul üyelerine yapılan sunum sonrası gündem maddelerine geçildi.

Toplantıda Enstitü SWOT analizinin değerlendirilmesi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Kalite Güvencesi Sistemi Yönergesi kapsamında Enstitü kalite çalışma süreçleri hakkında bilgilendirme paylaşımı, yeni açılan tezli yüksek lisans programlarının ve program ders planlarının paydaşlara tanıtımı, açılması hedeflenen lisansüstü programlar hakkında önerilerin alınması, paydaşların enstitümüzden beklentilerinin değerlendirilmesi ve bir sonraki toplantının gündem maddelerinin belirlenmesi görüşüldükten sonra genel değerlendirme ve önerilerle birlikte toplantı sona ermiştir.