Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2022

Gösterim: 304

Denizcilik MYO'da Oryantasyon Programı düzenlendi

Denizcilik Meslek Yüksekokulumuza yeni katılan öğrencilerimize yönelik oryantasyon programı düzenlendi. Yerleşkemizde gerçekleşen programımıza Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş, idari ve akademik personelimiz ve öğrencilerimiz katıldı. 

Açılış konuşmalarını gerçekleştiren Denizcilik Meslekyüksekokulu müdürmüz Doç. Dr. Celil Aydın "2022-2023 eğitim-öğretim yılında kıymetli öğrencilerimizle yeniden bir arada olmanın sevinci ve heyecanı içerisindeyiz. Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, kurulduğu günden bu yana daima değişimi ve ilerlemeyi kendine hedef edinmiştir. Bu hedef doğrultusunda yeni eğitim-öğretim yılında da çalışmalarımıza devam edecek ve istikrarlı gelişimimizi sürdüreceğiz" dedi. 

Rektör yardımcımız Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş gerçekleştirdiği konuşmasında Üniversitemizin kuruluşu ve gelişimi ile ilgili detaylı bilgiler paylaştı. Öğrenciler tarafından tercih edilen bir Üniversite olduğumuzu, doluluk oranları sıralamasında üniversiteler arasında önemli bir konumda yer aldığımızı ifade eden rektör yardımcımız yüksekokulumuzu tercih eden ve BANÜ ailesine katılan yeni öğrencilerimize teşekkür ederek öğrenim yaşamlarında başarılar diledi. İnternet kullanımı, öğrenci mail adresi, Erasmus, Mevlana ve Farabi değişim programları, ödünç kitap alımı, yemekhane, öğrenci yaşam merkezimiz, öğrenci topluluklarımız, kayıt işlemleri, çift ana dal ve yan dal gibi önemli konular ele alınarak soru-cevap bölümlerine geçildi ve öğrencilerimizin merak ettiği tüm konular aydınlatıldı.

Aramıza katılan yeni öğrencilerimizi tebrik ediyor, tüm öğrencisi ve personeliyle Denizcilik Meslek Yüksekokulu ailesine 2022-2023 eğitim-öğretim döneminde başarı ve mutluluklar diliyoruz.


Fotoğraflar