Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2018

Gösterim: 2135

Üniversitemiz Personeli İftar Programında Bir Araya Geldi

Üniversitemiz tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve geleneksel hale getirilen personel iftar programı, Erdek Meslek Yüksekokulu Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in ev sahipliğinde, Erdek Meslek Yüksekokulu Yerleşkesi’nin bahçesinde gerçekleşen iftar programına, üniversitemizin tüm birimlerinden akademik ve idari personelimiz, aileleri ile birlikte katıldı.

İftar programının düzenlendiği Erdek Meslek Yüksekokulu yerleşkesi bahçesinde, Erdek tarihinin konu edildiği, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zekai Mete ve Dr. Öğr. Üyesi Engin Çağman tarafından hazırlanan “Osmanlı Arşiv Belgelerinde Erdek” isimli sergininde açılışı gerçekleşti.

Mübarek Ramazan ayının bereketini paylaşmak ve iftar maneviyatını birlikte yaşamak amacıyla üniversitemiz tarafından düzenlenen personel iftar programında bir konuşma gerçekleştiren Rektörümüz, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi personeli olarak geniş ve sürekli büyüyen bir aile olduklarını ifade etti.

Rektörümüz, Ramazan ayı vesilesiyle gerçekleştirilen bu programın anlamlı olduğunu ve geleneksel olarak her yıl gerçekleştirileceğini ifade etti. Konuklara davete katılımları dolayısıyla teşekkür ederek, Ramazan ayını ve gelecek olan Ramazan Bayramı’nı kutlayarak konuşmalarını sonlandırdı.

Ramazan ayının manevi havasının hissedildiği, birlik ve beraberliğin pekiştiği bir ortamda gerçekleştirilen iftar programı, katılım sağlayan personelimiz ve ailelerinin memnuniyeti ile son buldu.