Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2023

Mezunlarımıza Yönelik Mezun Kimlik Kartı ve Mezun Maili Veriliyor

Enstitümüz lisansüstü programlarında öğrenim görüp diplomalarını almış olan ya da yeni mezun olacak öğrencilerimiz için yeni bir uygulama başlayacaktır. Uygulama kapsamında, mezunlarımız için Üniversitemizin kütüphane, yemekhane ve spor tesislerinden vb. yararlanabilmelerine imkân sağlayacak olan “Mezun Kimlik Kartı” verilecektir. Ayrıca mezuniyet sonrasında isteyenlere mezun mail adresi kullanımı imkânı sağlanacaktır.

Yeni mezun olacak öğrencilerimize diplomaları ile birlikte mezun kimlik kartları da teslim edilecektir. Geçmiş tarihte mezun olan öğrencilerimizin ise (https://eposta.bandirma.edu.tr/MezunEpostaTalep)  linkinde yer alan form aracılığı ile istemeleri halinde mezun kimlik kartı ve mezun mail adresi verilecektir. İstekte bulunan mezunlarımıza, mezun kimlik kartları alıcı ücret ödemeli olarak beyan ettikleri adreslerine Enstitümüz tarafından posta ile gönderilecektir.