Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2023

Gösterim: 807

2022-2023 Bahar Yarıyılı Ders Kayıtları, Harç Ödeme ve Danışman Onayları Hakkında Önemli Duyuru.

 

Önemli Duyuru; 

Cumhurbaşkanlığı ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı vb. kurumların alacağı uzaktan öğretime ilişkin ayrıntılar ve bu kapsamda alınacak tedbirler ile Tıp, Sağlık Programları, Staj, İşyeri Eğitimi ve Akademik Takvimin ayrıntıları ve benzeri hususlar ayrıca değerlendirilip önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılacaktır.

  • Lisansüstü Ders Kayıtları 15-23 Şubat 2023 tarihleri arasında https://obs.bandirma.edu.tr adresi üzerinden yapılacaktır.
  • Öğrenim ücretleri ve katkı payları Öğrenci Numarası ile Halk Bankası Şubelerinden veya Halk Bankası İnternet Şubesi / ATM'lerinden (15 - 23 Şubat 2023) tarihleri arasında yatırılacaktır.
  • 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı harç bilgileri için TIKLAYINIZ
  • Lisansüstü Ders Kayıt Rehberi için TIKLAYINIZ

 

ORCİD Belgesi Nasıl Alınır

YÖK Yürütme Kurulu,  13.05.2020 tarihli (Oturum No: 30) toplantısında; lisansüstü tezler ile makale, kongre ve sempozyum bildirileri, kitap ve her türlü bilimsel yayınların takibinde tezli lisansüstü öğretim programlarına kayıtlı öğrencilerin Open Researcher and Contributor ID (ORCID) numarası kullanmalarının zorunlu tutulması kararlaştırmıştır. Bu kapsamda kesin kayıt işlemlerini yaptırmaya gelen adaylarımız uygulama üzerinden almış oldukları ORCID numaralarının çıktısını alarak teslim etmeleri gerekmektedir.

Yardımcı Doküman İçin TIKLAYINIZ

      Başvuru İçin TIKLAYINIZ