Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2023

Gösterim: 428

Birim Danışma Kurulu 2. Toplantısı Gerçekleştirildi.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Danışma Kurulu Toplantısı 23 Kasım 2023 Perşembe günü saat 14.00’de Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Diler YILMAZ Başkanlığında, Müdür Yardımcılarımız Doç. Dr. Kevser TARI SELÇUK ve Dr. Öğr. Üyesi Berna AKAY ile Danışma Kurulu Üyelerimiz Bandırma Ağız ve Diş Hastanesi Başhekimi Dr. Halit AĞDACI, Özel Royal Hastanesi Genel Müdürü İsmet KARAKAYA, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uz. Dr. Hüseyin Evren ÖZTÜRKOĞLU, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Şengül ÖZEN, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Öğrenci Temsilcisi Selen TEKİN ve Enstitü Sekreterimiz Cihad AYDIN’ ın katılımıyla çevrim içi olarak gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasının ardından, Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Diler YILMAZ tarafından Enstitü tanıtımı ve eğitim faaliyetleri konusunda kurul üyelerine yapılan sunum sonrası gündem maddelerine geçildi.

Gündem maddelerinde; Müdürlüğümüz bünyesindeki gelişmelerin sunumu, ders planlarının güncellenmesine yönelik paydaşlarımızın önerilerinin alınması, öğrencilere yönelik olarak gerçekleştirilebilecek staj, bilimsel, sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal etkinlik vb. alanlardaki ortak çalışmalar ve iş birliği olanaklarının görüşülmesi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Kalite Güvencesi Sistemi Yönergesi kapsamında Enstitü kalite çalışma süreçleri hakkında bilgilendirme paylaşımı, yeni açılan tezli yüksek lisans programlarının ve açılması hedeflenen lisansüstü programlar hakkında öneri ve görüşlerin alınması, üniversitemiz tarafından  Ocak-Haziran 2023 dönemi için yaptırılan öğrenci memnuniyet durumu anket sonuçlarının paylaşımı ve iyileştirme faaliyetlerine yönelik önerileri alınması, paydaşlarımızın enstitümüzden beklentilerinin değerlendirilmesi ve bir sonraki toplantının gündem maddelerinin belirlenmesi görüşüldükten sonra genel değerlendirme ve önerilerle birlikte toplantı sona ermiştir.


Fotoğraflar