Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2019

BİGG AKDENİZ Girişimcilik Hızlandırma Programı

Akdeniz Üniversitesi Koordinatörlüğünde TÜBİTAK’ın teknoloji ve yenilik odaklı iş fikirlerinin, katma değer ve nitelikli istihdam yaratma potansiyeli yüksek teşebbüslere dönüştürebilmesi 200.000 TL geri ödemesiz fon sağladığı 1512 Teknogirişim Sermaye Destek Programı(BİGG) ile uluslararası rekabet gücü olan, yenilikçi, teknoloji düzeyi yüksek ürün ve hizmetleri geliştirebilen başlangıç firmalarının oluşturulması amaçlanmaktadır. 2 aşamadan oluşan programa başvuru TÜBİTAK tarafından belirlenen uygulayıcı kuruluşlar tarafından alınmaktadır. Akdeniz üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi 2018 yılı temmuz ayından itibaren TÜBİTAK adına 1512 Teknogirişim Sermaye Destek Programı(BİGG) kapsamında ilk aşama başvuruları değerlendirmeye alan 30 uygulayıcı kuruluştan birisidir. Bu kapsamda üniversitenizden gelecek talebe istinaden Akdeniz Teknoloji Transfer Ofisi BİGG AKDENİZ yetkilileri tarafından uygun takvimlendirme yapıldığında bilgilendirme ve tanıtım etkinlikleri düzenlenebilecektir. Duyuru metni için tıklayınız.