Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2024

2023-2024 BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ BAŞVURU SONUÇLARI

Kesin Kayıt Yaptırmaya Hak Kazanan Adayların Dikkatine;

• 2023-2024 eğitim öğretim yılı BAHAR döneminde kayıt hakkı kazanan adayların "Kesin Kayıt" işlemleri 22 - 26 Ocak 2024 tarihleri arasında  Online olarak yapılacaktır.
  • Adayların kesin kayıt esnasında (aynı anda) birden fazla lisansüstü programa (tezsiz yüksek lisans hariç) kaydı bulunmamalıdır. Bu durumda olan adaylar, diğer yükseköğretim kurumundaki kayıtlarını sildirdikleri takdirde enstitümüze kayıt yaptırabilirler.
  • Yurt Dışı Kontenjanından kesin kayıt hakkı kazanan adayların “Kabul Mektupları” Müdürlüğümüzce ilgili Konsolosluklara gönderilecektir.
  • Yurt Dışı Kontenjanından kesin kayıt hakkı kazanan adayların kesin kayıt işlemleri Enstitümüz Öğrenci İşlerinde yüz yüze yapılacaktır.

Online Kayıt Klavuzu İçin Tıklayınız.

KESİN KAYIT İÇİN TIKLAYINIZ

ÖĞRENCİ NUMARANIZI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

2023-2024 Bahar Döneminde Yurtdışı Kontenjan Lisansüstü Programlara Kesin Kayıt Hakkı Kazanan Yabancı Uyruklu Adayların Dikkatine;

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi kayıt hakkı kazanan yabancı uyruklu adayların kesin kayıt işlemleri  Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliğin 3. Maddesine göre Enstitümüz öğrenci işlerinde yüz yüze yapılacaktır.

Kesin kayıt için gelecek olan adaylar “Kesin Kayıt Evraklarını eksiksiz bir şekilde  doldurup, dosya içerisinde (mavi dosya) Enstitümüze teslim etmeleri gerekmektedir.

- Yurtdışı Kontenjan Tezli/Tezsiz Yüksek Lisans Kesin Kayıt Evrakları İçin TIKLAYINIZ Documents Required for Msc Registration CLICK