Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2024

Enstitümüzde İlk Doktora Mezuniyeti Gerçekleştirildi

Enstitümüz Hemşirelik Anabilim Dalı, Hemşirelikte Yönetim Doktora programı öğrencilerinden Hande DEMİRTAŞ ile Fatoş TOZAK’ ın 13 Eylül 2024 tarihinde doktora tez savunma sınavları gerçekleştirildi.

Jüri Başkanlığını Prof. Dr. Serap ALTUNTAŞ’ ın yaptığı sınavda, Prof. Dr. Şeyda Seren İNTEPELER, Prof. Dr. Zekiye KARAÇAM, Doç. Dr. Ayşe ÇİÇEK KORKMAZ, Doç. Dr. Kevser TARI SELÇUK, Doç. Dr. Gökhan ABA, Doç. Dr. Hava GÖKDERE ÇİNAR ve Doç. Dr. Nurcan AKGÜL GÜNDOĞDU jüri üyesi olarak yer almışlardır.

Gerçekleştirilen sınav sonrası her iki öğrencimizin de tezleri jüri üyeleri tarafından kabul edilerek başarılı olarak değerlendirilmiştir.

Enstitümüzün ilk doktora mezunlarını tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.