18 Eylül 2020

Eğitim Türü: Tam Zamanlı 1. Öğretim

Programın Süresi: 4 yarıyıl

Program Bilgileri

Program Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın 14.08.2020 tarih ve E.50319 sayılı yazısı ile kabul edilerek açılmış olup 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılından itibaren öğrenci kabulüne başlamıştır.

Programın Amacı

Sağlık Yönetimi tezli yüksek lisans programının amacı, lisansüstü düzeyde eğitim, öğretim ve araştırma yaparak, sağlık hizmetlerinin ve kuruluşlarının yönetimine ilişkin bilgi birikimini geliştiren, sektöre katkı sağlayacak düzeyde kuramsal sağlık yönetimi bilgisine sahip, kendi alanında bağımsız araştırma planlayan, yürüten, multi-disipliner çalışma içinde yer alabilen öğrenciler yetiştirmektir.

Programa Kabul Koşulları

Yüksek lisans programına kabul koşulları, öğrenci kontenjanları, aday öğrencilerde aranacak nitelikler ile başvuru ve değerlendirme sürecine ait bilgiler Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü web sitesindeki başvuru kılavuzunda ilan edilmektedir.

Kazanılan Derece

Sağlık Yönetimi Yüksek Lisans derecesi.

Program Sorumlusu

Doç. Dr. Gökhan ABA

Tel: 0266 717 01 17 / 4500 / 4503

e-mail: gaba@bandirma.edu.tr