Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

Üniversitemizde “Radyocular Kampüste” Etkinliği Düzenlendi

Üniversitemiz Medya ve İletişim Topluluğu tarafından Üniversite Medya Birliği katkısı ile “Radyocular Kampüste” etkinliği düzenlendi. Ulusal Radyo Platformu Genel Yayın Yönetimi Erkut Aktaş sunumu ile gerçekleştirilen programda birbirinden renkli isimler öğrencilerimiz ile bir araya geldi.

Radyocular Kampüste etkinliğine radyo programcısı Emel Yalçın, sanatçı Cüneyt Tek, Kansere Gülümse Derneği ile birlikte farkındalık yaratmak için albüm yapan sanatçı Gürbüz Morkoç ve sanatçı Zeynep Bastık konuk oldu.

Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği programda sanatçılar şarkıları ile keyifli anlar yaşattı. Radyoya dair öğrencilerin merak ettiği soruların da cevaplandırıldığı program, katılımcılara Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Mehmet Karatepe tarafından verilen teşekkür plaketi ile sona erdi.