Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

Üniversitemizde Girişimcilik Projeleri Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Üniversitemizde KOSGEB, İŞKUR, şehir ve sanayi işbirliği kapsamında 2016-2017 eğitim öğretim dönemi boyunca verilen Girişimcilik ve Küçük İşletmeler dersinde öğrencilerin oluşturdukları iş planlarının değerlendirilmesi için “Girişimcilik Projeleri Değerlendirme Toplantısı” yapıldı.

Öğrencilerin hazırladıkları iş planlarının değerlendirildiği toplantıya, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Serel, Doç. Dr. Metehan Yılgör, Yrd. Doç. Dr. Tansoy Yıldırım, İŞKUR, BANSİAD, MÜSİAD, Bandırma Esnaf ve Kefalet Kooperatifi, BANGİAD, Bandırma Ticaret Borsası Kadın Girişimciler Kurulu, Bandırma Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu temsilcileri ve başkanları katıldı.

Toplantıda öğrencilerimiz tarafından oluşturulan 7 iş planı başarılı görüldü. Başarılı görülen iş planlarını oluşturan öğrenciler üniversitemiz mezuniyet töreninde ödüllendirilecektir.