Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2020

Üniversitemiz Dünyanın En Büyük Eğitim Fuarına Katılıyor

Üniversitemiz, her yıl Mayıs ayında düzenlenen ve otoritelerce dünyanın en büyük eğitim fuarı olarak adlandırılan NAFSA’ya katılıyor. Bu sene Amerika’nın Los Angeles şehrinde düzenlenen fuar, 30 Mayıs’ta başlayıp, 2 Haziran Cuma gününe kadar devam edecektir. 10.000’in üzerinde üniversiteden temsilci ile birçok eğitim kurum ve kuruluşun katılmakta olduğu fuarda, uluslararası öğrenci yönetimi konusunda fikir alışverişi yapılırken, uluslararası alanda üniversiteler arası projeler üzerine çalışılıp anlaşmalar yapılmaktadır. Bu alanda uluslararasılaşmaya önem veren üniversitemizi temsilen Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Genel Sekreterimiz Yrd. Doç. Dr. İbrahim Ethem Arıoğlu ve Kurumsal İletişim Koordinatörlüğünden Tanıtım, Sosyal Medya ve İletişim Uzmanı Safa Nizamoğlu katılıyor.