Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2021

Medya ve İletişim Topluluğumuz Tarafından “Medya Dünyasında Yaşam” Programı Düzenlendi

Medya ve İletişim Topluluğumuz tarafından Gazeteci Oğuzhan Toracı ve Oyuncu Alihan Aracı' nın katılımıyla "Medya Dünyasında Yaşam" programı düzenlendi. Pandeminin ardından yüz yüze yapılan ilk program olması açısından önem taşıyan programa öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu'nda yapılan etkinlikte ilk söz alan isim Gazeteci Oğuzhan Toracı oldu. Toracı konuşmasında ilk olarak medyanın kültür sanat kısmından bahsetti. Konuşmasının devamında Toracı, mesleğin zorluklarına, mezuniyet sonrası iş bulma sürecine ve öğrenci iken yapılacak çalışmaların iş hayatına geçiş aşamasındaki önemine değindi.

Oyuncu Alihan Aracı ise kariyerine nasıl başladığından bahsettiği konuşmasında öğrencilik hayatında kendisine yaptığı farklı alanlardaki katkıların sonraki süreçte kariyerine nasıl artı olarak döndüğünü örneklerle anlattı. Yaklaşık iki saat süren program öğrencilerden gelen soruları konuşmacıların cevaplandırmasının ardından sona erdi.