Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2019

"Web of Science Keşif Aracı" Eğitimi Hakkında

Üniversitemizde Online Bilgi ve Clarivate Analytics iş birliği ile "Web of Science Keşif Aracı" eğitimi düzenleniyor.

11 Mart 2019 Pazartesi günü 14.30 - 16.00 saatleri arasında, Rektörlük Konferans Salonumuzda gerçekleştirilecek olan eğitimde “dergiler, konferans bildirileri ve kitapların seçim kriterleri nelerdir, ilgi alanınızdaki yüksek kaliteli araştırmalar nelerdir, alanınızdaki araştırmacılar kimlerdir, var olan ve potansiyel iş birlikleri nelerdir, ilgi alanınızdaki bilimsel projelere kimler fon sağlıyor, atıf analizi nasıl yapılır, araştırma konuları ile ilgili güncel e-posta uyarılarını nasıl oluşturabilirsiniz?” vb. sorular cevaplandırılacaktır.

Düzenlenecek olan eğitime, yüksek lisans ve doktora öğrencilerimiz ile son sınıf lisans öğrencilerimiz ve tüm personelimiz davetlidir.