Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2022

Gösterim: 1031

Trakya Üniversiteler Birliği V. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresine Davet

 

Sizleri Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) adına 01 – 02 Aralık 2022 tarihleri arasında Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü ev sahipliğinde online olarak düzenlenecek olan V. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi’ne davet etmekten onur ve mutluluk duyuyoruz.

V. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi’nin ana teması “Sağlık Bilimlerinde Yenilikçi Yaklaşımlar” olup kongre kapsamında tıp ve sağlık bilimleri alanında çalışmalar yapan araştırmacıları ve profesyonelleri bir araya getirerek bu alanlarda yapılan güncel araştırmaları tartışmak ve yeni disiplinlerarası çalışmaların ortaya çıkmasını sağlamak amaçlanmaktadır. Kongremize tıp ve sağlık bilimleri alanında ulusal ve uluslararası araştırmacı ve akademisyenlerin katılımı beklenmektedir.

Alanında uzman birçok davetli ulusal ve uluslararası konuşmacının yer alacağı kongremizde sözlü sunum oturumları yanında poster sunum oturumlarına da yer verilecektir. Kongremiz Doçentlik ve Akademik Yükselme Kriterlerini karşılamaktadır. Kongremize İngilizce bildiriler kabul edilecek olup sunumlar Türkçe ya da İngilizce yapılabilecektir.

Bu doğrultuda, mesleki ve bilimsel açıdan son gelişmelerin paylaşılacağı yararlı ve başarılı bir kongre olmasını arzu eder, verdiğiniz destek için şimdiden teşekkür ederiz.

Kongremizde görüşebilmek dileği ile;

Saygılarımla...

 

Trakya Üniversiteler Birliği V. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi (UTUC 2022) Düzenleme Kurulu adına

Doç. Dr. Diler YILMAZ

Kongre Başkanı

 

Kongremiz ile ilgili tüm bilgilere; http://utuc2022.bandirma.edu.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz.


Fotoğraflar