Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2023

Gösterim: 3138

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı GÜZ Dönemi Lisansüstü Başvuru Duyurusu

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı GÜZ yarıyılı lisansüstü başvuruları 17 Temmuz – 11 Ağustos 2023 tarihleri arasında Online olarak gerçekleştirilecektir.

 

Başvuru Kılavuzu için TIKLAYINIZ

Başvuru için TIKLAYINIZ (17 Temmuz 2023 tarihinde aktif olacaktır)

Üniversite Yabancı Dil Sınav Başvurusu İçin TIKLAYINIZ (17 Temmuz 2023 tarihinde aktif olacaktır.)

 

       NOT: 

  • Üniversitemiz Yabancı Dil Sınavı (Lisansüstü İngilizce Dil Sınavı) 01 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak olup, sonuçlar 07 Ağustos 2023 tarihinde açıklanacaktır. Dil sınav sonuçları sadece Tezli Yüksek Lisans başvurularında kullanılabilir.  Adayların başvurularını sınav sonuçları açıklandıktan sonra yapmaları ve alınan puanları sisteme eklemeleri gerekmektedir.
  • Mezuniyet ortalamanızı, transkriptinizde bulunan 100'lük not değeri ile giriniz, 100'lük notunuz transkriptinizde bulunmaması durumunda YÖK Not Dönüşüm Tablosuna göre mezuniyet ortalamanız hesaplanır.
  • "Hatalı Başvuru" uyarısında bir mail almanız durumunda başvuru bilgilerinizde düzeltilmesi istenen bilgilerinizi düzenleyip başvurunuzu güncelleyiniz.
  • "Başvurunuz Onaylandı" bilgisi alıyorsanız herhangi bir güncelleme yapmanıza gerek yoktur. Değerlendirme tarihlerinde başvurunuz kurul tarafından değerlendirilecektir.
  • Lütfen başvuru sırasında YURTİÇİ ve YURTDIŞI başlıklarına dikkat ediniz aksi takdirde başvurunuz onaylanmayacaktır.
  • Yüklenecek fotoğraf vesikalık formatlarına uygun biçimde çekilmelidir. Fotoğrafı uygun olmayan adayların başvuruları "Hatalı Başvuru" olarak işaretlenecektir.

Enstitü Yönetim Kurullarınca alınan karar uyarınca, kesin kayıt işlemleri online olarak yapılacak olup, konu ile ilgili bilgilendirme daha sonra web sayfasından yapılacaktır.


Fotoğraflar