Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2021

2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılı GÜZ Yarıyılı Yurtiçi / Yurtdışı Tezli Yüksek Lisans ve Doktora Yerleştirme Sonuçları.

Yurtiçi Tezli Yüksek / Doktora Programları için Tıklayınız.

Yurtdışı Tezli Yüksek Lisans için Tıklayınız.

2021-2022 eğitim öğretim yılı güz yarıyılı için kayıt hakkı kazanan adayların kesin kayıt işlemleri 31 Ağustos - 03 Eylül 2021 tarihleri arasında yapılacak olup, kesin kayıt için gelecek olan adaylar “Kesin Kayıt Evraklarını” eksiksiz bir şekilde elektronik ortamda doldurup çıktısını alarak 31 Ağustos - 03 Eylül 2021 tarihleri arasında elden teslim etmeleri gerekmektedir.

NOT: COVID-19 tedbirleri kapsamında; kesin kayıt işlemleri için Enstitümüze gelecek olan adaylarımız maske kullanımına ve sosyal mesafe kurallarına dikkat etmelidirler. Kayıt esnasında yoğunluk oluşmaması için adaylarımız kesin kayıt evraklarını önceden hazırlayıp kayıt görevlilerimize teslim etmeleri gerekmektedir.

KESİN KAYIT İÇİN İSTENEN BELGELER

Yurt İçi Doktora Kesin Kayıt Evrakları İçin TIKLAYINIZ

Yurtiçi Tezli Yüksek Lisans Kesin Kayıt Evrakları İçin TIKLAYINIZ

Yurtdışı Tezli Yüksek Lisans Kesin Kayıt Evrakları İçin TIKLAYINIZ

ELEKTRONİK ORTAMDA DOLDURULMASI GEREKEN BELGELER

ORCİD Belgesi için TIKLAYINIZ.

İkamet Adresi Beyan Formu İçin TIKLAYINIZ

Öğrenci Kayıt Bilgi Formu İçin TIKLAYINIZ

Lisansüstü Programlara Kayıt Taahhütnamesi İçin TIKLAYINIZ

Öğrenci Numaranızı Öğrenmek İçin TIKLAYINIZ.

Adaylar kesin kayıt esnasında (aynı anda) birden fazla lisansüstü programa (tezsiz yüksek lisans hariç) kayıt yaptıramaz.  Bu durumda olan adaylar, diğer yükseköğretim kurumundaki kayıtlarını sildirdikleri takdirde enstitümüze kayıt yaptırabilirler. Adaylarımız diğer Yükseköğretim Kurumundaki kayıt silme işleminin devam ettiğine ilişkin belge ile kayıt işlemlerini yaptırabilirler. Kayıt sildirmeden enstitümüze kayıt yaptıran adayların kayıtları silinecektir.

Ders kayıtları ve danışman ders onayı, katkı/payı öğrenim ücreti ödeme 13 - 19 Eylül 2021 tarihleri arasında Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden yapılacaktır.

2021-2022 Eğitim - Öğretim Yılı Katkı Payı ve Öğrenim Ücretleri için Tıklayınız.