Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2021

2021-2022 GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA YEDEK KONTENJANDAN KESİN KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLARIN LİSTESİ AÇIKLANMIŞTIR.

2021-2022 eğitim öğretim yılı güz yarıyılı için yedek kayıt hakkı kazanan adayların kesin kayıt işlemleri 06 - 07 Eylül 2021 tarihleri arasında yapılacak olup, kayıt için gelecek olan adaylar “Kesin Kayıt Evraklarını” eksiksiz bir şekilde elektronik ortamda doldurup çıktısını alarak elden teslim etmeleri gerekmektedir.

NOT: COVID-19 tedbirleri kapsamında; kesin kayıt işlemleri için Enstitümüze gelecek olan adaylarımız maske kullanımına ve sosyal mesafe kurallarına dikkat etmelidirler. Kayıt esnasında yoğunluk oluşmaması için adaylarımız kesin kayıt evraklarını önceden hazırlayıp kayıt görevlilerimize teslim etmeleri gerekmektedir.

KESİN KAYIT İÇİN İSTENEN BELGELER

Yurtdışı Tezli Yüksek Lisans Kesin Kayıt Evrakları İçin TIKLAYINIZ

ELEKTRONİK ORTAMDA DOLDURULMASI GEREKEN BELGELER

İkamet Adresi Beyan Formu İçin TIKLAYINIZ

Öğrenci Kayıt Bilgi Formu İçin TIKLAYINIZ

Lisansüstü Programlara Kayıt Taahhütnamesi İçin TIKLAYINIZ

Öğrenci Numaranızı Öğrenmek İçin TIKLAYINIZ.

Ders kayıtları ve danışman ders onayı, katkı/payı öğrenim ücreti ödeme 13 - 19 Eylül 2021 tarihleri arasında Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden yapılacaktır.