15 Şubat 2021

2020-2021 BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA YEDEK KONTENJANDAN KESİN KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLARIN LİSTESİ AÇIKLANMIŞTIR.

Kayıt Hakkı Kazanan Öğrencilerin Listesi için TIKLAYINIZ...

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi kayıt hakkı kazanan adayların

1- Kesin kayıt işlemleri 15-17 Şubat 2021 tarihleri arasında şahsen 10-12 ve 14-16 saatleri arasında yapılacaktır,

2- “Kesin Kayıt Evraklarını eksiksiz bir şekilde elektronik ortamda doldurup çıktısını alarak belirtilen gün ve saat aralıklarında kayıt görevlilerine teslim etmeleri gerekmektedir.

3- COVID-19 tedbirleri kapsamında; kesin kayıt işlemleri için Enstitümüze gelecek olan adaylarımız maske kullanımına ve sosyal mesafe kurallarına dikkat etmelidirler.

KESİN KAYIT İÇİN İSTENEN BELGELER

Yurtiçi Tezli Yüksek Lisans Kesin Kayıt Evrakları İçin TIKLAYINIZ

ELEKTRONİK ORTAMDA DOLDURULMASI GEREKEN BELGELER

ORCİD Belgesi için TIKLAYINIZ.

İkamet Adresi Beyan Formu İçin TIKLAYINIZ

Öğrenci Kayıt Bilgi Formu İçin TIKLAYINIZ

Öğrenci Numaranızı Öğrenmek İçin TIKLAYINIZ.

*Yedek listeden kesin kayıt hakkı kazanıp Enstitümüze kayıt yaptıran adayların öğrenci numaraları 18 Şubat 2021 Perşembe günü sistemde aktif olacaktır.